Játszóeszközök

Hags

A svéd HAGS a világ egyik vezető játszótéri eszköz gyártója. A HAGS céget 1948-ban alapították a svédországi Aneby-ben. A HAGS több mint 60 éves múltjának és tapasztalatának köszönhetően mára a világ több mint 80 országában használják és ismerik a termékeket a játszótereken. Magas színvonalú gyártási technológiával és környezetbarát eljárásokkal dolgozik; fő vezérelveik a környezetvédelem és az ökologikus gondolkodás.
A HAGS termékek gyártási folyamatai Aneby-ben zajlanak a legmagasabb technológiai feltételek mellett. A termékek fejlesztése során a biztonság és a játszva tanulás az elsődleges szempont.
Valamennyi HAGS játszótéri eszköz megfelel az MSZ EN 1176 1-11: 2008 játszótéri biztonsági szabvány előírásainak. Minden termék tanúsítványa letölthető a www.hags.com weboldalról.
Az eszközök fejlesztése során azt tartják szem előtt, hogy érdekes, izgalmas, ösztönző hatású játszótéri környezetet hozzanak létre, amelynek kockázatait a gyermekek megértik és képesek megbirkózni azokkal. Fontos, hogy a játszótér és a játszótéri eszköz kihívást jelentsen a gyerekek számára.
A gyermekek növekedésével változnak képességeik, igényeik, érdeklődésük, amelyhez a HAGS által fejlesztett eszközök jól alkalmazkodnak. Az óvodás, iskolás és kamaszkoron át egészen a felnőtt korig kínálunk eszközöket a játszótéri és más szabadidős tevékenységekhez, sportoláshoz. A játszótereken, mint közterületi találkozóhelyeken gyakran nem csak a gyerekek, de a szülők, sőt a nagyszülők is megjelennek, ezért a környezetet úgy kell kialakítani, hogy számukra is adódjon lehetőség aktív pihenésre.
A játszószerek kidolgozásánál a gyerekek biztonsága és a játszva tanulás az elsődleges szempont. A HAGS játszótéri berendezéseinek szerkezetére és anyagfelhasználására az abszolút biztonság, tartósság és megbízhatóság jellemző.

 

Referenciák

Auchan áruház Fót, M3
2017
Nagykőrös Czifrakert játszótér
2017
Gödöllő
2017
Budapest, XI. ker. Gellérthegyi csúszdás játszótér
2017
Hajdúböszörmény
2015
Budapest, Olimpia park
2014
Csévharaszt
2014
Szigetszentmiklós
2014
Székesfehérvár Koronás Park
2014
Vásárosnamény
2012
Budapest, Margitsziget
2011
Csemő
2011
Kunhegyes, Szabadság tér
2009 - 2010
Martfű, Lenin út 2009
2009
Budapest, Hajógyári Sziget
2004