Mászófalak

Concrete

Concrete magas minőségű, színezett betonból készülő mászóállatkákkal felszerelt játszóterek igazán izgalmas, új kihívásokkal várják a gyermekeket. A Concrete Young állatkák nagyszámú, változatos játéklehetőséget kínálnak, a játéknak határt csak a gyermekek fantáziája szabhat. A jó játszótér nem előre meghatározott játékformákat kínál, hanem olyan lehetőségeket, amelyek teret biztosítanak a gyermeki fantáziának, a felfedezésnek, a kíváncsiságnak, a kalandvágynak és nem utolsósorban a bátorságnak. A gyermekenek kínált játékos mászófalak mellett, minden korosztály számára kínálunk kihívást jelentő, igazi sziklákat imitáló mászófal kombinációkat is.

Playtop

Az új Playtop 3D termékskála különféle gumiállatokat és figurákat kínál, mindegyiket úgy tervezték, hogy fejlessze a gyermekek kreativitását és játékát. E termékskála izgalmas és vidám környezetet teremt, amely ösztönzi a gyermekek képzelőerejét, fejleszti a társas kapcsolataikat és fizikai készségeiket. Az állatok mérete háromdimenziós környezetet nyújt, ezekre felmászhatnak, hogy a tetején játsszanak, lecsúszhatnak az oldalán vagy körbejárhatják. Versenyezhetnek rajta, vagy elbújhatnak mögötte. A termékskála átalakítható, tehát innovatív.
A ragyogó, élénk színekben készülő 39 különféle figura, mind megfelel az MSZEN1176 európai biztonsági szabványnak, és kiváló minőségű gumifelület borítja. Minden termék 100%-ban az Európai Unióban készül.
A szerelés könnyű, mindegyik darab a talajra csavarozható, vagy szabadon álló, lehetővé teszi az elemek elmozgatását úgy, hogy új játéktereket nyújtson a gyerekek számára.

HBH

A HBH saját testsúlyos edzésekre alkalmas köztéri sportpályák (street workout & boulder mászás) és ehhez kapcsolódó kiegészítők, bútorok építésére szakosodott ipari-formatervező vállalkozás. A HBH termékei a világ három kontinensén megtalálhatóak 2011 óta.
A HBH egy alulról jövő kezdeményezés; az alapítókat kezdetekben a kültéri sportolás, majd közösségépítés és végül a termékfejlesztés, cégalapítás motiválta. A HBH Európában is az első cégek egyikeként kezdte a kültéri, saját testsúlyos termékek gyártását. A HBH küldetése a város sportjellegű használata, a beltéri sportok kültéri alternatíváinak fejlesztése. A termékfejlesztés és tervezési folyamatok során a design és a funkció minden esetben párosul. A HBH minden esetben versenyzők bevonásával készíti termékeit, hogy az eszközök - a hivatalos szabványok mellett - sportszakmai szempontból is megállják a helyüket.

REFERENCIÁK