Budapest, XVIII. ker. Thököly úti játszótér kialakítása – HAGS és Berliner Seilfabrik játszóeszközök, , Eurotramp trambulin

Budapest
2016

projekt megnevezése: Budapest, XVIII. ker. Thököly úti játszótér kialakítása – HAGS és Berliner Seilfabric játszóeszközök
projekt címe: Budapest, XVIII. ker. Thököly út
tervezés éve: 2015-16.
kivitelezés éve: 2016.
tervező: S-Tér Kft.
kivitelezés: Garden Kft.

A Lőrinci Nagykönyvtár és a Sportcsarnok közötti zöldfelületen található a több korosztályos játszótér, melyet cégünk tervezett az Önkormányzat felkérésére 2015-ös év folyamán. Már a tervezés során két kiviteli ütemre lett bontva a teljes játszótér megépítése, amelyből az első tavalyi évben valósult meg. A befejezés az idei év folyamán várható.
A körülkerített játszótéren a nagyobb korosztály számára felállításra került egy nagyobb külső fémvázas mászópiramis és egy modern megjelenésű, fabunkert idéző köteles mászóka. Mindkettő a német Berliner Seilfabric gyár terméke.
Található itt még egy Eurotramp trambulin és egy négyüléses hintaállvány, különböző típusú ülésekkel, köztük az új hintázási élményt nyújtó, baba-mama hintaüléssel. A kicsiknek pár rugós eszköz és egy játszóvár nyújt lehetőséget a szerepjátékra.
A második ütemben két HAGS játszóeszköz, egy kicsiknek való tematikus eszköz és egy fészekhinta kerülnek felállításra. Továbbá telepítésre kerülnek más különleges Berliner Seilfabric mozgáskoordinációt fejlesztő kötélhálós eszközök is a nagyobb gyerekek számára, de ez legyen az átadásig titkos információ.

 

Budapest Thököly