Kereskedelem

Az S-TÉR Kft. több területen folytat kereskedelmi tevékenységet. Kültéri játszó-, fitnesz- és sporteszközök, öntött gumi és műfüves burkolatok és utcabútorok forgalmazása mellett foglalkozunk több külföldi cég beltéri bútorainak és lámpáinak népszerűsítésével is.

Fontos számunkra a pontos és precíz munkavégzés és a minőségi alapanyagok felhasználásával készített, design termékek forgalmazása.
Cégünk a svéd Hags játszószerek és utcabútorok kizárólagos magyarországi forgalmazója. A termékek világszerte közkedveltek, hiszen világ több mint 80 országában használják játszóeszközeiket.

További fontos külföldi partnerünk a spanyol Santa & Cole cég, amelynek termékeit belföldön kizárólag mi forgalmazzuk. A cég termékeivel három fő területen képviselteti magát, úgymint utcabútorok, beltéri bútorok, és beltéri lámpák. 

2012 szeptembere óta kizárólagos magyarországi forgalmazója és kivitelezője vagyunk az angol Playtop öntött gumiburkolatnak. Az újszerű, magas színvonalú eljárással készített alapanyagokból az angol technológia szigorú betartása mellett, helyszínen készített vízáteresztő öntött gumiburkolat 30 féle színben választható ütéscsillapító felületként játszóeszközök alá, futóutakra, sportpályákra, de egyszerűen igényes kül- vagy beltéri burkolatként is.

Célunk, hogy kiváló termékeinket magas színvonalú szolgáltatás keretében értékesítsük, valamint hathatós segítséget nyújtsunk mind az egyéni, mind a nagyberuházásokban résztvevőknek. Cégpolitikánk alappillére partnereink igényeinek kielégítése, ezáltal régi partnereink megtartása és az újabb partnerek és érdeklődők meggyőzése szolgáltatásaink magas színvonaláról az S-TÉR Kft minden tevékenységi területén.

 

Munkatársak